arrow
Contact

Hebt u vragen of wilt u een persoonlijk gesprek?
Neem dan contact met me op.

Op reis door uw eigen leven 


Ieder mens heeft een eigen verhaal, daar hoef je geen ‘groots en meeslepend leven’ voor te leiden. Waar komt u vandaan? Hoe was uw jeugd? Waar bent u nu? Opleiding, werk, liefde, hobby’s, vrienden. Het zijn allemaal onderwerpen die verhalen in zich bergen, soms heel gewone, althans voor uzelf, andere zijn kleine juweeltjes. En allemaal maken ze deel uit van úw verhaal. 

Kent u dat? Dat uw kinderen of kleinkinderen u vragen om eens wat op papier te zetten over wat u allemaal hebt meegemaakt? ‘Toe nou pa, het zijn zulke mooie verhalen die je te vertellen hebt. Schrijf ze op!’ Misschien hebt u zelfs wel eens een poging gewaagd, maar is het blijven steken in wat kernwoorden of een enkele alinea. Zo verwonderlijk is dat niet. Verhalen vertellen is namelijk één ding, ze goed op papier krijgen is wat anders. Er is niemand die doorvraagt: ‘Wat gebeurde er toen? Wat dacht je? Vond je dat niet vreselijk?’, waardoor het al snel een feitelijke opsomming wordt, die het verhaal niet echt tot leven brengt. 

Uw verhaal

STREAM neemt u mee op reis door uw eigen leven. We reizen terug naar uw kinderjaren, langs de paden van het volwassen worden, we varen mee met de huwelijksboot en zien de kinderen groter worden. We treffen collega’s en gaan een weekendje weg met vrienden. Ondertussen komen leuke en misschien ook minder leuke ervaringen voorbij. En dat alles leggen we vast in een fraai boekwerk, gelardeerd met oude en nieuwe foto’s en ander beeldmateriaal.

Voor wie...